Kappersschool en Kapsalon Van Wetten – Beek en Donk

0492-461255

Kappersschool en Kapsalon Van Wetten – Beek en Donk

 

Kappersschool Van Wetten

In het hart van Beek en Donk aan de voet van de Michaëlkerk vind je Kappersschool Van Wetten. De kappersschool is een begrip in Beek en Donk en ver daarbuiten. De school is in 1982 opgericht en gevestigd op de huidige locatie door Frans van Wetten. Sinds 2006 staat de school onder de bezielende leiding van eigenaresse Ans Vereijken.

Met een grote passie voor het vak en een natuurlijke betrokkenheid naar haar leerlingen toe leidt Ans tijdens de dag- of avondopleiding dames en heren in de leeftijd van 16 tot 50 jaar op tot het veelzijdige beroep van kapper.

Kappersschool Van Wetten is een praktijkgerichte en CREBO erkende BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg), waarbij leerlingen de hele week naar school gaan en via een stage praktijkervaring opdoen bij een erkend leerbedrijf. De school kent door zijn kleinschaligheid (maximaal 39 leerlingen) een persoonlijk karakter en biedt leerlingen daardoor alle ruimte om zichzelf te zijn en zich maximaal te kunnen ontwikkelen. Naast dagonderwijs kun je bij Van Wetten terecht voor de avondopleiding tot kapper of voor het volgen van bijscholing.

Maar Kappersschool Van Wetten is veel meer dan alleen maar een opleidingsinstituut. In de kapsalon kunnen dames, heren en kinderen terecht voor elke gewenste behandeling. Of je nu kiest voor knippen, wassen, kleuren, permanent, watergolf of het plaatsen van high- of low lights: onder het toeziend oog van Ans of een collega ga je met een fris, nieuw kapsel de deur uit tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

NRTO Gedragscode

Kappersschool Van Wetten is aangesloten bij de NRTO, het Platform van Aangewezen/Erkende Particuliere Onderwijsinstellingen. Eén van haar doelstellingen is het handhaven en verhogen van de kwaliteit van het particulier onderwijs.

Kappersschool van Wetten heeft de Gedragscode voor leden van de Vereniging NRTO ondertekend en committeert zich hieraan.

nrto geschillencommissie klachten

De opleiding tot ‘kapper’ bij Kappersschool Van Wetten is met goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geregistreerd in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO), waardoor studenten de garantie hebben deel te nemen aan kwalitatief hoogstaande opleidingen. Tevens is Kappersschool Van Wetten een door de branche erkende opleiding. Wij werken uitsluitend tijdens het theoretisch gedeelte met Pivot Point academy.

Omdat de opleidingen bij onze kappersschool voldoen aan bovenstaand criterium is het voor studenten mogelijk een subsidie te ontvangen.

Algemene voorwaarden NRTO: klik hier
NRTO Certificaat: klik hier

Ter inzage op onze kappersschool:
Kwaliteitsverslag 2020
OER CGO Kapper 2021-2022 (Onderwijs en Examenregeling Kapperschool van Wetten)
OER CGO haarstylist dame/heer 2021-2022
OER CGO All-round kapper 2021-2022

Privacyverklaring

Bij Kappersschool van Wetten hechten we veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij jou hoe we bij Kappersschool van Wetten omgaan met persoonsgegevens.

Over eigenaresse Ans Vereijken

Ik ben Ans Vereijken, geboren en getogen in Laarbeek en eigenaresse van Kappersschool Van Wetten. Ik ben gestart met knippen toen ik 16 jaar oud was. Ik zit inmiddels 30 jaar in het vak als docent. Samen met een aantal mede-docenten sta ik elke dag weer vol passie en met een grote interesse tussen mijn leerlingen op de werkvloer. Ik ken al mijn studenten en ik vind het belangrijk een goede band met ze op te bouwen gedurende de opleiding. Het is niet voor niets dat ik geloof in kleinschaligheid. Ik ben van het persoonlijke contact, nét even iets meer geven voor die jongens of meiden, zodat ze zich fijn voelen en gemotiveerd zijn en blijven. Respect hebben voor elkaar vind ik heel belangrijk. Niet alleen respect hebben voor een docent maar ook als leerlingen onder elkaar. Iedereen is welkom, als je maar gemotiveerd bent en heel erg graag kapper wil worden! Ben jij ‘geknipt’ voor het boeiende en creatieve vak van kapper?

Voel je welkom!